URIMЕ MUAJI I RAMAZANIT

Me këtë rast, Këshillit Kombëtar Shqiptar uron të gjithë besimtarët mysliman të të gjithë botës e në veçanti të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës që në këtë muaj të madhërishëm, Zoti fuqiplotë t’i mëshirojë dhe bashkojë rreth begative dhe mirësive të pa funda që i ka ky muaj. 

 
Zoti i gjithë mëshirshëm, i pranoftë dhe i lehtësoftë ditët e agjërimit dhe sakrificat që bëjmë për hir të këtij muaji të begatë. 

 

 

 

 

 

Bujanoc, 26.05.2017                                                     Shërbimi për informim i KKSH-së