KKSH NDERON ME MIRËNJOHJE POST-MORTEM ISH-KRYETARIN JONUZ MUSLIU

KKSH i ndau mirënjohje post-mortem ish-kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliut, “Për kontributin e dhënë ndaj çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës” dhe “avansimin e të drejtave të shqiptarëve”.
Mirënjohjen e pranoi familja Musliu, ku u pritë nga kryetari Ragmi Mustafa, zv/kryetari Enver Memeti dhe stafi i KKSH me të cilin ish-kryetari bashkëpunoi.
Me datë 15.01.2019                                       Shërbimi për informim i KKSH-së