AMBASADORI I MBRETËRISË SË BELGJIKËS VIZITOI KKSH-në

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Ragmi Mustafa priti në selinë e KKSH-së në Bujanoc krye diplomatin belg të akredituar në Beograd, Koen Adam dhe me Sekretarin e parë, Ruben Van Opstaele
Gjatë takimit ambasadori Koen Adam u interesua për qëndrimet, prioritet dhe për çështjet të cilat janë kompetencë e Këshillit Kombëtar Shqiptar. 
Kryetari Mustafa e ka njoftuar Ambasadorin e Mbretërisë së Belgjikës rreth punës dhe aktiviteteve të KKSH-së në konsumimin e të drejtave ligjore në fushat përkatëse që janë kompetencë e këtij institucioni për realizimin dhe avancimin e të drejtave të shqiptarëve në këtë rajon.

Bujanoc,

Me datë 11.02.2019 Shërbimi për informim i KKSH-së