Web Faqja e Komunes se Bujanocit

http://www.bujanovac.rs/alb 


Web Faqja e Komunes se Presheves

http://www.presevo.rs 


Web Faqja e Komunes se Medvegjes

http://www.medvegja.net 


Web Portali PreshevaNews.net

http://www.preshevanews.net


Web Faqja e Ambasades se SHBA-se ne Serbi

http://serbia.usembassy.gov 


Web Faqja e Ministrise se Pakicave dhe te Drejtave te Njeriut

http://www.ljudskaprava.gov.rs/sl 


Web Faqja e Avokatit te Popullit - Ombudsman

http://www.ombudsman.rs


Keshilli Nacional i Hungarezeve

http://www.mnt.org.rs 


Keshilli Nacional i Kroateve

http://www.hnv.org.rs/ 


Keshilli Nacional i Sllovakeve

http://www.rada.org.rs


Keshilli Nacional i Romeve

http://www.romskinacionalnisavet.org