Shqipja rikthehet në sheshin e Bujanocit

Pas raportimit të rastit më 22 gusht nga portali informativ Titulli.com, erdhi edhe reagimi i KKSH-së, ku mes tjerash theksonte se rëndësia e promovimit të dygjuhësisë në shenjat treguese është mjet për bartjen e mesazhit që hapësira konkrete i takon gjithë qytetarëve që jetojnë në atë vendbanim dhe fakt që jetohet në harmoni ndërmjet grupeve të ndryshme të popullsisë.
Duhet theksuar se sheshi “Karagjorgje Petroviq” në Bujanoc mbetet më i frekuentuari nga qytetarët shqiptarë, sidomos gjatë sezonit të Verës. /Titulli.com/