TË NDIHMOJMË ATA QË KANË MË SË SHUMTI NEVOJË

Në selin e Këshillit Kombëtar Shqiptarë (KKSH), zv/kryetari dhe sekretari, Edmond Isufi dhe Enver Memeti pritën në një takim përfaqësuesit e shoqatës humanitare “Hasene” me në krye me Isak Eroglu si dhe shoqëruesit Mehmet Kahraman e Serkan Ulusoy në kuadër të fushtës së kurbanit “Qurban is batter when you share”.

Gjatë takimit u bisedua për mundësitë e bashkpunimit në mes e shoqatës humanitare “Hasene” dhe KKSH-së si dhe institucionalizimit të ndihmës që ofron kjo organizatë.
“Gjendja e rëndë sociale që po mbretron tek besimtarët në Luginën e Preshevës ka nevojë për ndihmën dhe solidaritetin e të gjithë atyre që mund të ofrojnë. Andaj vlersoj lartë angazhimet e shoqatës humanitare “Hasene” e cila tashmë vitë për viti po i del në ndihmë familjeve më në nevoj në Luginën e Preshevës e që po i shtrinë dorën e salidaritetit kjo organizat” theksoi zv/kryetari Isufi.
Vlen të theksohet se shoqatës humanitare “Hasene” për çdo vitë gjatë festave të ndryshme fetare solidarizohet me familjet më në nevojë në Luginën e Preshevës.Bujanoc, 23.09.2015 Shërbimi për informim i KKSH-së